Wat doen wij?

Gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke oplossingen, is kennis over de motoren van enorm belang. Door de langdurige samenwerking met de motoren leveranciers heeft Oversluizen veel kennis en specificaties van alle importeurs van industriële diesel- en gasmotor. Ook kennis van de verschillen tussen de diverse sectoren zoals: industrie, marine, offshore, installatie- en voertuigtechniek, chemie en aggregatenbouw zijn beschikbaar.

Naast deze motor specifieke normen op thermisch en druk niveau zijn er ook andere factoren die meespelen bij installaties binnen een bepaalde omgeving. Hierbij moet gedacht worden aan geluidseisen en omgevingsfactoren die agressief en/of vervuilend of explosief kunnen zijn.

Projecten

Projecten

Dit zijn de verhalen uit het verleden waarbij Oversluizen heeft geholpen een klantspecifiek koelsysteem te ontwerpen. Van 60 graden omgevingstemperatuur, tot systemen die ingezet worden in UPS-systemen in datacenters en Atex-Eex-d systemen voor offshore installaties.

Lees meer

Maatwerk

Maatwerk

Oversluizen Thermal Engineering is gespecialiseerd in het in eigen beheer en in nauw overleg met de opdrachtgever berekenen, ontwerpen en produceren van koelsystemen voor verbrandingsmotoren.

Lees meer

Modificate reparatie

Modificatie & Reparatie

Naast de nieuwbouw van speciale koelsystemen, is Oversluizen ook gespecialiseerd in het repareren en/of modificeren van industriële koelsystemen. Binnen Oversluizen zorgt I.R.S.O. (Industriele Radiateuren Service Oversluizen) voor deze activiteiten

Lees meer

Ontwikkelingen

Ontwikkelingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lees meer

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Oversluizen staat altijd klaar om u te helpen met specifieke vragen. Meem direct contact op!