Oversluizen

Oversluizen profileert zich door 1-op-1 met de opdrachtgever koelpakketten te ontwikkelen en te produceren en daarmee tot een optimaal resultaat te komen en te voldoen aan de gestelde eisen.

Binnen de industrie zijn betrouwbaarheid en herkenbaarheid belangrijke facetten. Als onderdeel van een groter geheel, is Oversluizen herkenbaar door een eigen identiteit met: een eigen machine park, engineering en een teken- en ontwerp afdeling. Hiermee is een eigen product ontwikkeld en kan een betrouwbare industriële koeler worden geproduceerd die voldoet aan de hoge eisen die onder andere offshore bedrijven stellen.

Door de veranderende Europese richtlijnen in de afgelopen jaren zoals: IMO, Tier en de Euro norm zijn de eisen die aan de uitstoot van verbrandingsmotoren worden gesteld enorm veranderd.

Als bedrijf is Oversluizen hierop ingesprongen door een hoogwaardig koeltechnisch rekenprogramma te laten ontwikkelen.
Daarnaast is in samenwerking met Stoomwezen een standaard voor industriële radiateuren ontwikkeld.
Zo kon in 1990 de industriële nieuwbouwmarkt worden betreden met sterke, duurzame en betrouwbare industriële radiateuren die voldoen aan de internationale technische specificaties met een eigen manufactoring standard.

Oversluizen combineert radiateuren, luchtkoelers en oliekoelers met dry coolers (low-noise), platenkoelers en Shell en tube koelers. Eventueel kunnen deze koelers worden voorzien van ventilatoren welke door allerlei krachtbronnen kunnen worden aangedreven. Dit alles waar mogelijk of gewenst binnen 1 koelpakket.

Oversluizen is zowel lid van de VIV (Vereniging Importeurs Verbrandingsmotoren)

Heeft u vragen over één van onze diensten?

Oversluizen staat altijd klaar om u te helpen met specifieke vragen. Meem direct contact op!